ΑΧΙΛΛΕΑΣ ACCESSORIES

H AΧΙΛΛΕΑΣ ACCESSORIES ξεκίνησε την πορεία της το 1978, ιδρύοντας το περίφημο μαντηλάδικο της οδού Κολοκοτρώνη, το πρώτο στην Αθήνα. Σε λίγα μόνο χρόνια και διανύοντας μια εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία εξελίχθηκε στην πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που ασχολείται με το αξεσουάρ.

Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του αξεσουάρ, έχοντας καταστήματα σε στρατηγικά σημεία σε όλες τις κεντρικές αγορές της Αθήνας και ένα ιχσυρό δίκτυο χονδρικής σε όλη την Ελλάδα.

Η AΧΙΛΛΕΑΣ ACCESSORIES παραμένει πιστή στη φιλοσοφία που φέρει από την ίδρυσή της, εστιάζοντας πάντα στην ποιότητα και την πρωτοτυπία με προτάσεις εμπνευσμένες από τις ποιό εκλεπτισμένες τάσεις της μόδας, πάντα όμως σε ανταγωνιστικές τιμές.

Οι βασικές αξίες που διέπουν την AΧΙΛΛΕΑΣ ACCESSORIES και την έχουν καταστήσει την πλέον αναγνωρίσιμη στο χώρο της, είναι η δημιουργικότητα, η συνεχής αναζήτηση, το ομαδικό πνεύμα, και η σημασία στη λεπτομέρεια.

Οι συλλογές, πάντα στην ακμή της μόδας, και με νέες προτάσεις κάθε σεζόν, εμπνέουν τη σημερινή γυναίκα να δημιουργεί και να επανεφευρίσκει, το προσωπικό της στυλ.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ACCESSORIES
Κολοκοτρώνη 45
Αθήνα 10560
Ελλάδα

Σχετικές δημοσιεύσεις